Alltså denna tarte eller pizza! Så god att jag glömde lägga upp den igår. Ett pefekt tilltugg på glöggminglet. Men funkar lika bra att äta som middag som vi gjorde igår.

Så enkel att göra!

Du behöver:

1 rulle smördeg

Brysselkål

1 pkt bacon

1 bit ädelost

2 skedar crème fraiche

Glöggkokt lök

Gör så här:

Rulla ut smördegen och bre crème fraiche på hela ytan. Salta och peppra.

Skär baconet i bitar och halvera brysselkålen, stek i stekpanna till baconet har fått fin yta men inte är för knaprigt.

Fördela på smördegen och smula ädelosten över.

Grädda i 15-20 minuter.

Toppa med glöggkokt lök som jag tipsade om i torsdags. Skär i bitar och servera!

Print Friendly, PDF & Email

Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 559

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 561

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *