Brysselkål på julbordet är självklart för många. Ett tips är denna variant på lättkokt brysselkål med apelsin- och vitlökssmör. Otroligt gott och går snabbt att göra. Poppis hos både barn och vuxna hos oss ikväll.

Dela brysselkålen i halvor om färsk. Är den fryst kan du låta den vara hel.
Koka i saltat vatten tills den är mjuk men inte helt klar.
Häll av vattnet och tillsätt en rejäl klick smör, pressad vitlök, rivet skal och pressad saft av apelsin. Låt fräsa ihop till smöret har smält och låt det puttra en liten stund. Strö flingsalt över och servera.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Julkalendern 2021 – lucka 10 – Bubbel och blodapelsin

2021-12-11 11:46:10
christine95hotmail-com

18

Banan- och spenatsmoothie

2021-01-26 22:32:57
christine95hotmail-com

18

Julkalendern 2020, lucka 3 – ädelost och päron

2020-12-03 11:11:54
christine95hotmail-com

18

Daim- och kolasemifreddo med blåbär

2020-04-27 17:10:52
christine95hotmail-com

18

Romröra med rödlök och pepparrot

2020-03-26 15:58:23
christine95hotmail-com

18

Tonfiskpasta med paprika och chili

2020-02-24 15:45:00
christine95hotmail-com

18

WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.