Jag blev så otroligt sugen på gravad lax och hovmästarsås ikväll men också pasta. Så för att testa något nytt tänkte jag att man måste kunna göra en pastasås som smakar som hovmästarsås.

Jag gjorde den på enklast möjliga vis med en liten burk lätt crème fraiche, en sked senap (jag tog Johnnys senap med gin och apelsin) och hackad dill som jag värme i kastrull, och sen tillsatte skivad gravad lax i bitar i.

En snabb och god pastasås som blir bra i matlådan. Man får ta lite senap i taget och smaka av så inte såsen blir för söt.

Jag hade lättkokt brysselkål till och mycket svartpeppar och salt för att balansera sötman i såsen.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273