Idag var Mini-me och jag på bio. Vi såg en film som heter Ur spår, väldigt bra och rolig. Alltid mysigt att gå på bio och detta var en förhandsvisning så extra roligt att gå på bio då. Blev dock förvånad att salongen var fullsatt. Har tyckt att det varit skönt med utrymme mellan platserna. Vi fick dock visa covidpass innan vi fick gå in på bion.

Det blev ingen riktig middag ikväll så när vi kom hem åt jag en macka och Mini-me korv med bröd. Det är inte alltid vi äter vällagad mat 😂

I söndags gjorde jag dock den här ostbrickan och den hade jag gärna haft ikväll.

Jag rensade kylen på saker och la dem på en plåt och skickade in i ugnen. Med enkla medel kan man få till en lyxig ostbricka, och snabbt också. Den här ostbrickan gjorde jag på 20 minuter. Väldigt gott och lite matigt med varma inslag på ostbrickan.

Vindruvor och halloumi i bitar med flytande honung ringlat över och lite flingsalt på. En kvist med körsbärstomater. Allt på en ugnsplåt mitt i ugnen, i 200 grader varm varmluftsugn i 15-20 minuter.

Skär av locket på en brieost och lägg på samma plåt när det är ca 5 minuter kvar.

Lägg upp allt på ett stort fat eller en skärbräda. Fyll ut med chark, saint agur som jag hade eller annan ost, marmelad (jag tog portvinsgelé som passade till ädelosten) och kex, eller som i mitt fall; filmjölksbrödsmuffins som jag hade värmt några minuter i ugnen (som för övrigt passade väldigt bra till ostarna).

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.