Jag hade ett paket kräftor liggandes som jag var tvungen att använda, så de fick bli del av en sallad.
Handskalade kräftor känns ju lyxigt.
Det var inte så lyxigt kan jag säga.
Hårda skal ledde till att min tumme blev lite sargad och det var inte mycket lön för mödan heller.
Men salladen var god.
Jag tog kokt potatis, hårdkokt ägg, kräftstjärtarna och körsbärstomater och blandade med grönsallad och flagad västerbottenost.

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
18

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
18

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
18

18

Julkalendern 20121 – lucka 15 – glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
18

Julkalendern 2021 – lucka 13 – croissantbullar med pepparkaksdeg
18

Julkalendern 2021 – lucka 9 – varma mackor med ginsenap och grönkål
18

Julkalendern 2021 – lucka 5 – fantastiska filmjölksmuffins med lingon
18

Julkalendern 2021 – lucka 2 – grönkålspasta med ädelost och bacon
18