Hej, 

Redan första advent i morgon. Nu är det slutspurt på året och snart börjar den mest hektiska perioden i butiken. I år kommer jag dock inte ha öppet på söndagarna i december så jag kan vara hemma med familjen och adventsmysa istället. Jag älskar ju julen men hann inte med den riktigt förra året. Det ska jag ta igen i år.

Till en catering igår gjorde jag bl.a. dessa enkla crostini med en fluffig vispad fetaoströra.

Ett jätteenkelt och gott tilltugg till glöggen och så snyggt med granatäppelkärnorna på! 

Du skivar helt enkelt en baguette i ganska tunna skivor och rostar på plåt i ugnen i ca 10 minuter (200 grader C).

Om man vill kan man sen gnida brödskivorna med en skalad vitlöksklyfta.

Vispa ihop fetaost och lite crème fraiche med elvisp till en fluffig men fast konsistens.

Klicka eller spritsa ut fetaostkrämen på brödskivorna och dekorera med granatäppelkärnor.

Eftersom brödet är rostat tål snittarna att stå länge utan att det blir soggigt.

Ha en bra dag!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.