Godmorgon!

Nej vi har inte klätt julgranen än, hos oss håller vi stenhårt på traditionerna och klär den dagen innan julafton.

Vi har faktiskt inte hunnit adventspynta än men idag ska stjärnorna upp i fönstren. Jobbade hela dagen igår och hann inte med det, men hos grannarna längs hela gatan lös det så fint både utomhus i buskar och träd och i fönstren. I sådana stunder kryper sig ångesten på hos mig så när Mini-me och jag vara och handlade på kvällen så köpte vi lite adventspynt att börja med.

Så i år ser det ut så här i hallen. Hittade både lampan och de batteridrivna ljusen på ica för billig peng. Tyvärr ger inte mina arbetstider mig mycket utrymme att handla på andra ställen än ica, Marieberg och på nätet, även om jag vill gynna mindre och enskilda handlare hellre än kedjor.

Ljusen är av stearin men batteridrivna och gav ett riktigt fint sken. Perfekt för barnrummet eller i största allmänhet för att inte glömma att släcka levande ljus. En fin present att ge bort istället för en blomma. Kostar 40 kr/st.

Både Mini-me och jag är nöjda. Vi köpte även några röda blommor att pynta med. I år ska vi fira julen på riktig här hemma eftersom det inte blev så mycket med det förra året. 

Idag är det full rulle. Mini-me ska på kalas och jag laga Thanksgiving-middag för vänner som kommer ikväll. Även det en tradition som fick stryka på foten förra året så vi tar igen det ordentligt i år.

Massor av mat som ska lagas!

Ha en mysig första advent!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.