Idag blev det lite Mors dag-shopping och jag hittade ett, för mig nytt ställe, med massor av fina saker.

Nordströms. Inredning, leksaker, köksgeråd, mattor, handdukar, en del utemöbler och krukor, sidenväxter och lampskärmar. Lite av allt med andra ord.

Inte superbilligt men inte svindyrt heller och himla snygga saker!

Kanske något av nedan kan inspirera till present till någon?

Jag köpte en liten bukett rosor för 69 kr. Min lägenhet är så varm att varken snittblommor eller krukväxter klarar sig så länge. Därför kapitulerar jag nu inför fake-blommor. Kommer dock inte sluta köpa riktiga blommor för det, men mer medveten om att underbart är kort.

Den lilla ljuslyktan kostade 79 kr, ska köpa fler av den. Så nöjd med den.

Den stora ljuslyktan med glaskulan var faktiskt den jag skulle ut till Nordströms och köpa. Att det sen slank med lite mer än tänkt är en annan femma.

Men jättenöjd med den fina ljuslyktan. Kostade 239 kr. I samma serie finns glaslyktor på hög och smal fot i två olika höjder. De kostade mellan 300-350 kr och de har jag bespetsat mig på också.

Ljusstaken i silver med mitten i glas (är väl egentligen varken silver eller glas utan akryl och inte så ädel metall) kostade 199 kr.

Köpte även ett kuddfodral i storlek 50×50 cm till hallbänken. Så himla snygg och i tyget är den som en silkesscarves. Rena kapet med sina 49.50 kr – fast från H&M – inte Nordströms, även om de också hade många fina kuddfodral.

Ska nog sätta en lite större kudde i den så den ser lite fluffigare ut.

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.