I fredags gjorde jag en snabb förrätt i form av pimientos de padrón. De blev så goda!
Jag försöker peppa mina träningskompisar att äta nyttigare, och även komma igång med det själv igen.
Dessa snacks är då perfekta!
Jag stekte paprikorna, för det är ju vad det är. Söta i smaken. Inte starka som chili.
En varm panna. Lite smör eller olja. I med paprikorna. Låt dem bli brunsvarta. Funkar att göra på grillen också.
De sjunker ihop lite när man tagit dem från värmen.
Strö lite salt eller andra kryddor över och servera som drinktilltugg.
Mycket bättre än chips och nötter!

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
18

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
18

18

Julkalendern 2021 – lucka 9 – varma mackor med ginsenap och grönkål
18

Julkalendern 2021 – lucka 2 – grönkålspasta med ädelost och bacon
18

18