Hej,
Bacon och ägg i alla dess former är perfekt söndagsfrukost och något jag verkligen älskar, som du kanske har märkt 🙂
Den klassiska versionen är väl stekt ägg och bacon, eller som här; stekt bacon och äggröra. Supergott och så enkelt att göra.
Jag serverade det som en del av gårdagens våffelbrunch i butiken och det blev lite över som jag tog med hem.
Imorse hade jag därmed maten klar. Bara att värma i ugnen. Jag älskar sriracha till allt så självklart piffades äggröran upp med det.
Äggröra till 4 portioner:
8 ägg
1 dl grädde
Salt och peppar
Vispa ihop och tillaga under omrörning i stekpanna, med en klick smör som fått smälta först.
Mycket nöjd med att äggröran var krämig och god även idag och baconen blev precis som jag vill ha dem, dvs välstekta. Sambon kallar det cancerstekta. Jag vet att det inte är nyttigt men knaperstekt bacon och pommes frites är två av mina laster.
Tror att de skulle göra sig finfint tillsammans i en dessert! Något att spåna vidare på!!!
Idag blir det städning här hemma, pappersarbete och en tur till Ikea för att fixa saker till butiken.
Ha en skön söndag!
Kram Christine