Hej,
Här kommer veckans meny. Dagens middag är redan avklarad och ikväll blev det en klassiker i form av köttfärsås och pasta. Fullkornspasta för att göra det lite nyttigare, och så mycket sallad. Vi har blivit duktiga på det igen, att göra sallad till maten. Hela frysen är full med mat, så jag måste försöka göra mig av med en del. Använd upp det som finns där. En påse fryst broccoli får bli fyllning i en paj, och en bit lax ska jag ta fram och snabbrimma en dag. Sambon får helt enkelt stå ut med laxen, jag älskar lax och har inte ätit det på evigheter.
Till fredagsmyset tänkte jag att vi skulle ha en liten buffé med småplock. På lördag ska vi eventuellt äta middag med vänner och då tror jag sambon vill använda sin smoker. Som han har väntat och längtat, nu står den knubbig och ganska stor bredvid grillen. Allt vi äter framöver kommer vara rökt 🙂
Jag älskar köttbullar och vill gärna ha en söndagmiddag med rejäl mat. Köttbullar med gräddig sås gjord på kantareller passar perfekt, även när det är vår. Vi har en del kantareller i frysen från förra årets skörd. Jag har sparat lite på dem men nu är det snart dags för nya så det är hög tid att äta dem. Tror minsann det blir gott med stekt potatis och rönnbärsgelé till köttbullarna. Kanske något gott till kaffet också…