Hej, 

Bloggtystnad en vecka inser jag. Tiden rusar iväg och jag har massor med saker jag har gjort och kan skriva om, men som inte blivit av. Blogglusten har gått i vågor de senaste åren, mycket pga allt annat som pågått i mitt liv med jobb och familjen som ska hinnas med. Jag saknar också en plats att sitta och skriva på. Sen både stationär dator och laptop har krånglat och jag inte haft råd att fixa nya så har jag endast haft mobilen att blogga med, vilket funkar men inte ger utrymme för riktig bildredigering eller längre texter.

Nu när jag har jobb som jag får lön för igen så är det dags att skaffa en ny dator, men nu har jag inte kunnat bestämma mig för vilken jag vill ha. Jag tar gärna emot tips!

När allt känns lite krångligt och svårt att ta tag i känns det tryggt med en snäll och stadig frukost i alla fall. Som att om jag börjar dagen på ett bra sätt så finns alla förutsättningar för att resten av dagen sla bli bra. 

Havregrynsgröt är lite som en tjock stickad tröja. Varm och skön och mysig. Jag säger ofta att det är den perfekta frukosten. Den kan ju dock sin mysighet till trots kännas rätt trist. Havregrynsgröt kommer liksom aldrig vara sexigt.

Så jag försöker hotta upp gröten och den här gången tycker jag att det blev extra bra.

Jag kokade gröten som vanligt, 1 dl gryn till 2 dl vatten, men det var tillbehören som gjorde det. Som lyfte den vanliga havregrynsgröten till en ljuvlig frukoststund.

Jag stekte skivad banan i smör och honung vilket skapade en kolaaktig smet som karamelliserade bananen.

Med mjölk och kanel till och en gnutta nutella och flingsalt som topping smakade det helt fantastiskt på gröten.

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.