Hej, 

Jag är ju en person som vill utmana mig själv och testa nya saker. Det här har kommit mer och mer på senare år och för varje grej jag gör blir jag modigare och mer säker på mig själv. Det har främst handlat om olika träningsformer och att utmana mig själv fysiskt, men jag ser många fördelar med det på andra plan också, även om jag inte förstod från början hur stor betydelse det skulle ha.

 Att övervinna hinder (ibland rent fysiskt som i Action Run) och att klara av saker jag inte trodde jag skulle orka så har jag växt enormt som person. Samtidigt som jag har blivit starkare rent fysiskt har jag även blivit det mentalt. Att ha klarat mer än jag trodde jag kunde har varit oerhört nyttigt för självkänslan och självförtroendet. Stärkt i det har jag också vågat ta klivet ut i osäkerheten som t.ex. egenföretagare.

Jag har oftast tränat själv, utan någon jag känner vill säga. Det har gjort att jag måste vara disciplinerad nog att masa mig iväg, även om ingen kompis väntar på mig. Att ge sig ut i skogen, över stock och sten och bära däck trots att det regnar. Att ta en löprunda i sommarvärmen, med vaksamma ögon som letar efter ormar i spåret.

Att inte ha tryggheten i att alltid träna med någon jag känner har gjort att jag blivit ännu mer öppen och fått ännu lättare för att ta kontakt med andra människor. Egenskaper som underlättar i mitt jobb som säljare. Jo, för att vara företagare handlar om att sälja in sig själv, heeela tiden, fast på ett bra sätt.

Du är galen som går upp innan klockan 6 på morgonen för att åka till gymmet! Jag får höra det ibland, och visst är det lockande att dra täcket över huvudet och somna om, men vet du? Jag är pigg hela dagen när jag börjar dagen med ett träningspass. Jag känner mig stark och positiv trots att träningsvärken ibland gör att jag önskar jag hade en handikapptoalett med stöd att tillgå.

Den känslan, och den kicken jag får av att springa över en mållinje är samma känsla som när en lyckad dag på jobbet är klar, när cateringkunderna är supernöjda eller alla presentkorgarna är levererade och jag har klarat av det jag var lite osäker på om jag skulle fixa. Det är den känslan som får mig att göra om det igen, för det är fantastiskt när osäkerheten byts mot glädje och stolthet. Vetskapen om att om man jobbar hårt så kommer man nå sitt mål. Det kan ta tid, men man kommer komma framåt, vilket egentligen är det viktigaste, oavsett hur långsamt det går.

Vi försöker få våra barn att lära sig det här och våga testa, men vi vuxna kan vara dåliga på det. Vad har vi att förlora egentligen? Platt fall kan det så klart bli. Man kan slå sig själv i huvudet med en skivstång, och även om det gör ont och är pinsamt så lär man sig av det också och kan gå vidare, stärkt av upplevelsen. När det är pengar inblandade ska man så klart göra en kalkylerad bedömning men pengar är faktiskt inte allt heller. 

Jag är glad att jag har vågat testa nya saker och glad för de erfarenheter och den personliga utveckling jag fått som följd. Nu kommer jag få ännu fler blåmärken och mera träningsvärk för nu har jag anmält mig till en nybörjarkurs i pole dancing. Trodde väl aldrig att denna dag skulle komma, sambon är oerhört nöjd ska tilläggas, men tänkte varför inte? Kan väl testa tänkte jag och anmälde mig direkt när jag såg annonsen på facebook. Det kommer helt säkert bli både roligt och utmanande. Bort med förutfattade meningar och in med styrka, kroppskontroll och skratt!

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Semmelrulltårta

2022-01-23 18:22:32
christine95hotmail-com

8

Blomsterdekorerad champagneflaska

2021-12-28 14:17:31
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 23 – tomtegrötspannkakor

2021-12-24 02:15:25
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 21 – rödvinsfräst chorizo

2021-12-21 21:15:12
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak

2021-12-20 23:41:01
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 19 – smörstekta lussekatter

2021-12-19 21:58:04
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 18 – pepparkakspannacotta

2021-12-18 23:23:21
christine95hotmail-com

8

WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.