Hej,
Glass går att variera hur mycket som helst, och är därför extra roligt att göra själv.
Förra veckan testade vi en chokladvariant med den supergoda Marabou Japp.

image

För extra chokladsmak använde vi denna gång kondenserad mjölk med chokladsmak.

image

Resultatet blev mäktigt men riktigt gott. Nästa gång ska vi testa chokladsmak med Ballerina kladdkaka.

image

Som vanligt när du gör denna äggfria glass är det 5 dl vispgrädde och 1 burk sötad kondenserad mjölk som gäller.
Vispa fluffigt och blanda sen med valfri smaksättning.

image

Självklart ska det vara lite dekoration på  glassen också. Bling-bling i form av silverpärlor.
Det är nog dags att smyga ut i köket och skopa upp lite glass i en skål.

Klicka på kategorin Glass och godis för fler glassrecept. 

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Romröra med rödlök och pepparrot

2020-03-26 15:58:23
christine95hotmail-com

18

Pasta pollognese med pizzasmak

2020-03-02 21:12:56
christine95hotmail-com

18

Tonfiskpasta med paprika och chili

2020-02-24 15:45:00
christine95hotmail-com

18

Stekt ris med bacon och grönsaker

2020-02-17 21:57:39
christine95hotmail-com

18

Tortilla med ädelost och plommon

2019-08-23 12:19:49
christine95hotmail-com

18

Krämig dijon- och vitlökssås med honung

2019-08-13 13:22:06
christine95hotmail-com

18

Pinocchiokladdkaka med vit choklad- och citronfluff

2019-07-31 14:13:45
christine95hotmail-com

18

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

2019-06-27 09:04:29
christine95hotmail-com

18

Dubbla kladdkakecookies med chokladfrosting

2019-05-06 16:06:08
christine95hotmail-com

18

Limemarinerade jordgubbar med kesellagrädde

2019-05-03 21:15:02
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273