Hej,
Glass går att variera hur mycket som helst, och är därför extra roligt att göra själv.
Förra veckan testade vi en chokladvariant med den supergoda Marabou Japp.

image

För extra chokladsmak använde vi denna gång kondenserad mjölk med chokladsmak.

image

Resultatet blev mäktigt men riktigt gott. Nästa gång ska vi testa chokladsmak med Ballerina kladdkaka.

image

Som vanligt när du gör denna äggfria glass är det 5 dl vispgrädde och 1 burk sötad kondenserad mjölk som gäller.
Vispa fluffigt och blanda sen med valfri smaksättning.

image

Självklart ska det vara lite dekoration på  glassen också. Bling-bling i form av silverpärlor.
Det är nog dags att smyga ut i köket och skopa upp lite glass i en skål.

Klicka på kategorin Glass och godis för fler glassrecept. 

Kram Christine

Print Friendly
Related Posts

Vit chokladkladdkaka med kokos-crème fraiche

2017-05-04 20:05:11
christine95hotmail-com

18

Kycklingrullar med äggröra

2017-03-04 09:06:57
christine95hotmail-com

18

Skinkrullar med tomat- och basilikacrème

2017-02-25 17:42:56
christine95hotmail-com

18

Starta morgondagen med en kaffesmoothie

2017-02-12 20:28:04
christine95hotmail-com

18

Starta dagen med en smoothie bowl

2017-02-08 15:45:11
christine95hotmail-com

18

Fredagsdrinken: Whisky sour med apelsin

2017-01-13 08:34:01
christine95hotmail-com

18

2 snabba förrätter med gorgonzola eller pepparrot

2016-12-31 12:36:00
christine95hotmail-com

18

Kalkon med majonnästäcke

2016-11-29 22:31:28
christine95hotmail-com

18

Middag med lite 80-talstema

2016-11-20 12:28:25
christine95hotmail-com

18

Kinnarps Business lounge kickstartar dagen med en mangoldjuice

2016-10-18 07:33:45
christine95hotmail-com

18