För ett tag sen blev det en dagstur till Vadstena. Jag tog med Mini-me och mamma. Vi hade picknick och jag köpte en väggklocka till köket, som dock inte har kommit upp än. Innan sommaren är slut hoppas jag. Får väl spika upp den själv.

väggklocka

Vadstena är en riktigt mysig sommarstad med pampiga Vadstena Slott som tornar upp sig vid ena änden av staden. Det är gamla trähus och smala gränder, det gamla klostret och Vätterns blåa vatten precis bredvid. Jag såg faktiskt en nunna hasta förbi, fast de inte har verkat där sen slutet på 1500-talet.

Vadstena

 

Vi fikade vid gamla prästbostaden, precis vid vattnet. Där vi hittade en berså, med grus och vita möbler, precis som jag själv vill ha.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273