Hej, 

För dig som lagar kalkon någon gång under julen kan jag tipsa om att täcka den med majonnäs! Det låter kanske lite konstigt men faktum är att det blev riktigt bra.

Blanda majonnäs och färska hackade örter och bre ut på kalkonen. Lägg bitar av smör och gul lök runt om och inne i kalkonen. Du kan även lägga majonnäsröra inuti.

Stek kalkonen i 175 grader C i ca 40 minuter per kilo. 

Ös kalkonen några gånger med stekvätskan som bildas.

Det blir knaprigt och vackert brunt skinn som inte alls smakar av majonnäsen. Men använd bra majonnäs! Jag använder alltid Hellmans.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Dubbla kladdkakecookies med chokladfrosting

2019-05-06 16:06:08
christine95hotmail-com

18

Limemarinerade jordgubbar med kesellagrädde

2019-05-03 21:15:02
christine95hotmail-com

18

Valborgsmiddag med marinerade lövbiffsspett

2019-04-30 16:28:03
christine95hotmail-com

18

Mitt i veckan-middag med vänner

2019-04-24 22:14:52
christine95hotmail-com

18

Sill och potatis med brynt smör

2019-04-20 09:42:12
christine95hotmail-com

18

Citronkladdkaka med mango och maräng

2019-04-18 15:54:08
christine95hotmail-com

18

Formfranska med filmjölk och citron

2019-01-24 21:54:31
christine95hotmail-com

18

Det här med att äta nyttigt

2019-01-06 10:39:17
christine95hotmail-com

18

Sommardessert med jordgubbar, kokos och passionsfrukt

2018-06-26 07:33:19
christine95hotmail-com

18

Chokladpudding med mintsmak

2018-04-24 19:43:16
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273