Jag fryser! Sitter i sängen med iskalla fötter och fleeceunderställ på. Är det rimligt att det är så här kallt i juni?

Ösregn och solsken om vartannat.

När jag stängde av datorn på jobbet och skulle gå hem var det som om himlens portar hade öppnat sig. Jag ville inte gå ut i det vädret, hade varken gummistövlar eller jacka att ta på. Men hade ingen lust att starta datorn och sätta mig och jobba igen.

Så, jag tog av mig mina högklackade mockaskor, la dem i handväskan så att de inte skulle bli blöta, och sen sprang jag. Barfota genom sommarregnet, ja det var dagens vardagsromantik. Ibland får man fixa det där på egen hand 😉

Cirkusen var i stan igår och Mini-me och jag var där, tillsammans med M och hans mamma. Det var inte så många djur med, inga elefanter som förra gången vi var iväg. Däremot små taxar, stora fina hästar och färgranna papegojor. Djuren gjorde dock lite som dom själva vill. Men det var deras andra show för dagen så de var väl lite trötta. Det var pirattema i år på cirkusen vilket var spännande men av Mini-mes min att döma även liite läskigt.

Mest var det akrobatiska konster, vilket är fantastiskt men inget som barnen uppskattar någon längre stund. Roligast tror jag de tyckte hästen som puttade runt sin ryttare var.

circus1

circus2

På jobbet och hemma är det lite av en cirkus också. Alltid mycket att göra på jobbet och speciellt så här på sommaren när vi är färre på avdelningen. Har massor med saker jag vill få klart innan jag går på semester, nedräkningen har börjat, nu är det bara 4 dagar kvar!

Sambon ska på fiskreresa så han packar och funderar på sin utrustning och tänker inte på så mycket annat just nu. Mini-me går de sista dagarna på dagis innan det är dags för sommarlov. Sen ska här städas och fixas och bli lite ordning i huset. Men först ska jag viiiila.

Men vi är inte på semester än. Fyra arbetsdagar kvar som sagt.

Har du börjat din semester än?

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Julkalendern 2021 – lucka 10 – Bubbel och blodapelsin

2021-12-11 11:46:10
christine95hotmail-com

18

Banan- och spenatsmoothie

2021-01-26 22:32:57
christine95hotmail-com

18

Julkalendern 2020, lucka 3 – ädelost och päron

2020-12-03 11:11:54
christine95hotmail-com

18

Daim- och kolasemifreddo med blåbär

2020-04-27 17:10:52
christine95hotmail-com

18

Romröra med rödlök och pepparrot

2020-03-26 15:58:23
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273