Hej,

Ledsen för bristen på inlägg under helgen. Jag har lite otur med tekniken just nu. Jag väntar fortfarande på en ny laddare till kameran, hoppas verkligen den kommer nu i veckan. Utan laddare kan jag inte ta några bilder och inte heller föra över de bilder som finns på kameran, och därmed skriva inlägg om den maten som redan är fotad. Dagsljus är ju en av de bästa sakerna en fotograf vet och därför tycker jag det är så bra att fota på helgerna, när jag verkligen kan ta till vara dagsljuset. Speciellt så här på vintern när det inte slösas med ordentligt dagsljus. En mobilkamera ger inte alls samma känsla eller bilder som en systemkamera så därmed har det inte fotats mycket i bloggsyfte.

Datorerna har inte funkat av olika anledningar, det trådlösa nätet har varit oerhört svajigt, ja till och med rätt frånvarande ibland och jag orkade inte skriva flera inlägg på mobilen. Dessutom kan jag inte uppdatera NA-bloggen från mobilen. Helgen fick med andra ord ägnas åt annat än bloggandet.

Inte mycket annat ska tilläggas. Det har varit en sådan där slö helg, skön men inte speciellt produktiv. Jag försöker dock lära mig att det inte alltid behöver vara så produktivt. Ett träningspass (som kändes hyfsat OK, jag kunde gå utan att gråta efteråt), ett kort besök på Marieberg (köpte supergott te med smak av semla och såg till min glädje att Rituals har öppnat en butik där), en supertrevlig kväll hos vänner med jättegod mat ( bl.a. en potatispaj som jag ske be om recept på och dela med mig av) och Melodifestival, en oerhört lång sovmorgon (frukost vid 12) och ett par maskiner tvätt som fixades. Det var allt för den här helgen.

Sambon lyckades flytspackla en del av golvet i Mini-mes rum. Äntligen är vi på gång att fixa hennes rum så hon slipper bo i ett renoveringsobjekt utan tapeter och riktigt golv. Det bästa av allt är att han, efter att ha kä

Veckans meny 10-16 febuari

mpat med ett av typ 5 lager tapet på väggarna i rummet, kommer och säger till mig att han kapitulerar och går med på att vi tar in någon som fixar bredspackling och tapetsering. Äntligen! Så nu helt plötsligt kommer jag äntligen få klart ett projekt inom en rimlig framtid och den fina tapeten till vardagsrummet, som vi har haft i vår ägo i ca 2 år minst, kommer äntligen också få bli uppsatt.

Undrens tid är ännu inte förbi!

Jag hoppas att du har haft en bra helg, och fått så mycket som du ville gjort.

Veckans meny ser ut så här:

En salig blandning som vanligt, men ingen vegetarisk rätt. Jag glömmer bort det gång på gång nu.

Det blir stekt fläsk och isterband den här veckan igen, helt enkelt för att vi köpte mer än vi behövde av båda sakerna till förra veckans middagar och därmed har kvar av båda.

Köttfärslimpa och stroganoff är klassiska rätter som får en liten twist den här veckan. Med gott resultat hoppas jag.

Det är väl ingen som har missat att det är Alla Hjärtans Dag på fredag? Det är en av mina favoriter och i år har sambon slagit på stort och utlovat en överraskning. Han har lyckats vara väldigt hemlighetsfull och allt jag vet är att jag ska vara ledig från jobbet på fredag. Spännande!

På helgerna äter ju många tacos och speciellt nu i Melodifestival-tider. Men jag tänkte faktiskt fresta med en väldigt god och trevlig bjudrätt som inte känns så Mello-aktig men absolut kan avnjutas framför TV:n om man så vill.

På söndag blir det en enklare, men minst lika god, variant av favoriten boeuf bourguignon.

Så ser matveckan ut hemma hos oss. Vad har du på G den här veckan?

Önskar dig en bra måndag!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273