God morgon!

Äntligen fin snö som lyser upp i vintermörkret. Fast jag önskar att jag kunde stanna hemma, ligga kvar i sängen länge och sen äta frukost i lugn och ro. Pyssla och fixa här hemma. Lyx för den som kan göra så, istället för att släpa sig iväg till jobbet. Fast jag är glad att ha ett jobb att gå till så klart.

Adventskalenderinläggen försvann i helgen så de kommer här istället. Så idag får du tre stycken. Vi börjar med lucka nummer 7. Tyvärr funkar inte min stationära dator som jag vill för tillfället så jag kan inte lägga till etiketterna. Men detta är som sagt nummer 7.

Julkalendern 2013 banner

 

Vi börjar med mysiga och enkla lyktor, nu när mörkret är här. De här blir jättefina både ute och inne.

Appelljus icakuriren

 

Bild lånad från www.icakuriren.se

 

Gröp ur ett äpple efter formen av ett värmeljus och sätt ljuset i äpplet. Klart! Enklare än så kan det nästan inte bli. För att få äpplet att stå stadigt kan du skära av en bit i botten så det blir platt. Fint med många tillsammans. Ska nog ha sådana som bordsdekoration på glöggmingelfesten vi ska ha på söndag.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273