Hej,
Första december och första advent är äntligen här! Plusgrader och stormvindar utanför kan inte hindra julkänslan inne. Från och med idag är det fritt fram. Idag ska vi baka så vi har något att bjuda på när mina föräldrar kommer på fika i eftermiddag. 
Jag fick sova länge idag och vårdar min hals med honungsvatten så det känns lite bättre.  Hoppas på att må bättre snart.
image

Mini-me har öppnat första luckan i sin chokladkalender som i år ska hållas på behörigt avstånd från Ruffe. Förra året fick han tag i hennes prinsessjulkalender och fullkomligt massakerade den.

Jag skickade iväg sambon att handla och ska nog ta mig en kopp glöggte innan jag sätter igång.

Ha en fin dag!
Kram

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273