Hej,
Födelsedagslunchen är över sen länge och gick bra. Fast det blir alltid väldigt intensivt med alla på en gång. Prinsesstemat regerade bland presenterna, lunchen och brödet uppskattades av alla, tårtan var en total katastrof ur estetisk synvinkel (jag har en jobbarkompis som får lite ångest över allt jag gör, P den här är inget att få ångest över) Bild kommer senare jag lovar.
Mini-me mådde så där när hon kom hem från mormor och morfar och har varit halvvissen under dagen. Den planerade kräftskivan med kompisar som vi skulle haft ikväll fick ställas in. Synd när det nu blev så fint väder. Istället valdes pizza.

Jag hade tänkt ta en löprunda men somnade på soffan och har uppenbarligen utnyttjats som sjukhuspatient. Jag har en ansenlig mängd plåster på armar, händer, ansikte och ben.

20130817-194737.jpg
Linserna har torkat in lite och jag blinkar frenetiskt för att se klart. Kvällens efterrätt skulle ha varit persikopaj men den får jag bjuda morgondagens fikadate på istället.

Trevlig kväll!
Kram Ch

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273