Om ni läser skvallerdelen av Aftonbladet så har det på sista tiden stått en del om Kim Kardashians klädstil nu när hon är gravid. Fråga mig inte riktigt vem denna människa är eller vad hon gör, jag har inte fattat det eller hur det kommer sig att hon är så känd. Men känd är hon och därför får hon utrymme i tidningarna.

Oavsett om man vet vem detta är eller inte, oavsett om man tycker om henne eller inte så måste man nog ändå vara på hennes sida i det fall där tidningarna tycker att hon klär sig helt galet för att vara en gravid kvinna.

Läs mer om vad tidningarna skriver HÄR. Åsikterna är som vanligt som baken, delade. Men nu är frågan: vad tycker ni? Ska man som gravid kvinna dölja sin kropp eller är det OK att framhäva den?

Många tycker ju att en gravid kvinna är så vacker. Om man nu är nöjd och glad med hur man ser ut, ska man inte få klä sig som man vill då? Det borde väl egentligen gälla alla kvinnor, oavsett om man är gravid eller inte (inom vissa rimliga gränser ska väl tilläggas. Vissa stilar funkar ju bara inte på vissa arbetsplatser och så).

Eftersom jag denna vecka hyllar alla mammor så får jag slå ett slag för alla gravida kvinnor också, och Kim Kardashian speciellt. Det trodde jag inte skulle hända faktiskt 🙂

Hur klädde ni er när ni var gravida? Själv höll jag mig till samma klädstil som innan, i den mån det gick och jag skippade de stora mammatälten. Klackarna fick också hänga med. Ja till fötterna antog mamma elefant-storlek vill säga.

När jag tittar tillbaka på de här bilderna är det inte konstigt att folk drog efter andan och satte kaffet i halsen när jag sa att jag hade flera månader kvar. Hon var ju inte så stor lilla gumman som bodde där inne så vad 17 var det som blåste upp magen så enormt?

gravid1

 

4:e månaden!

4 months pregnant!
gravid3

5:e månaden!

5 months pregnant!

 

gravid2

6:e månaden! Och så gamla älskade Melwin vid min sida! Åh vad jag saknar honom. En hund som honom får man bara en gång i livet.

6 months pregnant! With my darling Melwin by my side. One can only be blessed with a dog like that once in a life time.

 Lite skillnad mot 1:a månaden, när vi var i Indien.

A slight difference to the very first month of the pregnancy, when were on holiday in India.

indien

 

I’m not normally a fan of Kim Kardashian, I mean she’s more or less fanous for being famous, right?

But lately, with the press being mean to her about her pregancy fashion I feel sorry for her. She looks really good, happy and healthy. Let the woman be! It’s weird how pregnant women are perceived as so beaituful and yet at the same time are asked to cover up in big tents. What’s that all about? The pregnant body is amazing, strong and beautiful and everyone should be allowed to dress whatever way they want. 

Yes yes I know, I was on the slightly larger side of things during my pregnancy. People choked on their coffee when I said I had so many months left. I do realise I look ready to pop any minute. Can’t understand it though, the girl on the inside was not big when she came out. What the hell did I have hidden inside?

 

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Semmelrulltårta

2022-01-23 18:22:32
christine95hotmail-com

8

Blomsterdekorerad champagneflaska

2021-12-28 14:17:31
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 23 – tomtegrötspannkakor

2021-12-24 02:15:25
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 21 – rödvinsfräst chorizo

2021-12-21 21:15:12
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak

2021-12-20 23:41:01
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 19 – smörstekta lussekatter

2021-12-19 21:58:04
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 18 – pepparkakspannacotta

2021-12-18 23:23:21
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273