Här kommer lite bilder från dagen i Pershyttan.
Nu ska Mini-me och jag gå ut och plocka sju sorters blommor.
Tåget som tog oss från Nora till Pershyttan.
Midsommarstång
Midsommar på en tallrik.
6 kokta färskpotatisar
6 ägg
6 msk vatten
200 g matjessill
1,5 dl gräddfil
färsk gräslök
Smör till stekning
Salt och peppar
Gör så här:
Skrubba och koka färskpotatisen, låt den svalna lite.
Skär den sen i bitar.
Vispa ihop ägg och vatten.
Stek potatisen i smör, salta och peppra lätt.
Häll på äggen och stek omeletten färdig.
Lägg på matjessillen, klicka ut gräddfilen och strö över hackad färsk gräslök.
Varsågod och njut!

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
8

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
8

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
8

8