Hej,

Jag tycker om kökshanddukar och tycker inte man kan ha för många av dem. De får gärna reflektera årstider och högtider också. De funkar till allt; att täcka över en jäsande deg med, torka disk, torka händer eller kanske som Per Morberg, torka svetten ur pannan när du står i värmen bland alla grytor 🙂 ? Har en del fina gamla i linne med broderade monogram på, ärvda från farmor och mormor.

Kökshanddukar är också en perfekt present, det är enkelt, praktiskt och kan förmedla ett budskap om man hittar rätt. Det måste inte matcha mottagarens övriga inredning och kommer med all säkerhet att användas flitigt.

Vill man göra presenten ännu trevligare slår man in ett bröd (gärna hembakt) i en kökshandduk. Vill man inte det räcker ett vackert band runt om. Det är som papper och present i ett.

Jag hittade dessa fina på nätet, hos Åhléns och H&M, de kostar 49:-/ styck! Jag kommer definitivt köpa dem (till mig själv 🙂 ) Fast det är en perfekt present att ha på lut också, när man blir bortbjuden med kort varsel och panikar.

Bild lånad från www.åhlens.se

Bild lånad från www.hm.com

www.hm.com hittade jag även dessa snygga servetter. Även det något man inte kan ha för många olika av.  

Visst är de fina? De ger en känsla av sommar, semester, hav och måltider på uteplatsen. Härligt!

 

Ha en skön helg kära du!

Kram Christine

 

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.