Hej,
Jag älskar vitlök och vitlöksbröd! Ett smör med färska örter och massor med pressad vitlök är bästa sättet att piffa upp bröd på. Här har jag använt en ciabatta.

image

Ett enkelt sätt att snabbt fixa förrätt eller tillbehör till middagen.
Köp ett gott bröd från ett bageri. Rör ihop mycket smör med så många klyftor vitlök du vill och de färska eller frysta örter du tycker om.

image

Skär brödet i skivor nästan ända ner och lägg stora klickar smör mellan varje skiva.

image

Skicka in i ugnen på 200 grader C i ca 5-10 minuter och njut av dofterna och smakerna som får dig att le.

image

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Vitlöksbrödsticks

2017-01-19 21:39:40
christine95hotmail-com

18

Vitlöksbröd caprese

2016-04-21 22:00:11
christine95hotmail-com

18

Tips från Rusta

2018-10-15 20:16:19
christine95hotmail-com

8

Ica online – varför har jag inte använt mig av det tidigare?

2018-10-07 21:00:57
christine95hotmail-com

8

Nattjäst deg blir frallor till frulle

2018-09-13 21:25:38
christine95hotmail-com

8

Bergslagsloppet 22 km

2018-09-09 22:14:26
christine95hotmail-com

8

En matbloggares mardröm

2018-08-16 18:17:44
christine95hotmail-com

8

Nu säljer vi huset!

2018-07-03 20:58:27
christine95hotmail-com

8

Sommardessert med jordgubbar, kokos och passionsfrukt

2018-06-26 07:33:19
christine95hotmail-com

8

Nystädat skafferi och sommarens bästa bricka

2018-05-05 09:49:53
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273