Hej,
Denna vecka ställdes på ända av ett tråkigt besked som jag fortfarande processar. Att baka och laga mat känns just nu inte alls så viktigt. Men eftersom mitt jobb är att laga mat så har jag som tur är några recept att dela med mig av, trots allt.
Dessa superenkla brödpinnar blir gott tilltugg till en sallad eller med en krämig dipp till. Perfekt lättare snacks innan maten.
Du gör dem enkelt av färdigkavlad pizzadeg.
Rulla helt enkelt ut degen på en plåt. Blanda lite olja med örter (jag använde pizzakrydda i detta fall men har även gjort med färska örter) och hackad vitlök.
Pensla pizzadegen med örtoljan och skär den sen i smala remsor.
Grädda mitt i 200 grader C varm ugn, i ca 10 minuter. Kolla så inte vitlöken bränns vid.
Låt svalna lite på plåten innan du bryter loss pinnarna från varandra.
Jag serverade dem som tillbehör till pasta men de blir även fina att lägga på soppskålen.