Hej,

Veckans meny är nu ihopknåpad och ser ut så här.

Veckans meny 31 mars till 6 april

Vi lagade ingen mat hemma idag. Jag var på möte och åt mat där och sambon åt våfflor med Mini-me (våfflor är hennes nya bästa istället för pannkakor). Jag fick en jättegod sallad i kväll. Med skinka (eller om det var kalkon?) honungsmelon, keso med päron och torkade apriko

ser. Väldigt fräscht och enkelt att göra.

I morgon blir det köttbullar med indiska smaker. Sambon tycker om tikka masala så jag hoppas att han ska tycka om dessa köttbullar. Mini-me tar nog köttbullarna utan sås, men kanske kan få henne att äta ris istället för snabbmakaroner i alla fall.

Ingen vecka är komplett utan pasta eller kyckling. På onsdag kombinerar vi dem i en rätt med krämig sås.

Vi fortsätter med mackor som återkommande tema. På torsdag ska jag träna så varma mackor är perfekt middag för sambon att laga och för mig att komma hem till. Det finns ju en uppsjö olika varianter av korv att välja på numera så bara att välja och vraka.

På fredag ska vi på konsert och middag på East West. Sushi! Det var rätt länge sen vi åt det så det ser vi fram mot. East West har ju dessutom en del annan mat förutom sushi.

Till helgen hoppas vi på lika bra väder som i helgen som var. Grillen och röken flyttas ut för säsongen och förhoppningsvis blir vi ett gäng som kan njuta av grillat.

På söndag blir det lax i ugn och kanske en löprunda i Ånnaboda. Det blir lite som en tunnbrödrulle. Vi får se hur mycket sambon gnäller över fisken.

Ha en bra vecka, hoppas solen skiner på er!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273