Hej,
Sköna snoriga söndag, för min del som tar hand om Mini-me. Sköna tidiga söndag med renovering för sambon. Han har lagt heltäckningsmattor i våra sovrum och satt listerna. Dörrfodret till vårt sovrum blev nu fastspikat. Det tog bara två år 🙂
Jag var ju såååå lyrisk över målaren som var här och sa till sambon att det lyxigaste jag varit med om var att ha hantverkare hemma som fixade medan jag var på jobbet för att sen komma hem och ha ett helt rum tapetserat och klart. Tyckte det slog barnfri resa till Singapore med boende på fina hotell vad gäller lyxkänsla. Sambon tog det som ett hån och har sen jobbat som en Duracell-kanin hela helgen. Han vill såklart att jag ska vara lyrisk över honom hellre än målaren 🙂
image

Så här ser väggarna i sovrummet ut nu.
Äntligen har jag fått upp min älskade tapet. Det är precis så snyggt som jag hade tänkt mig. Tapeten är från Sanderson.
image

image

Det här är tapeten i Mini-mes rum. En PiP Studio-tapet. Hon är supernöjd och tycker det är sommar i hennes rum. Ksn rekommendera Tapetkompaniet som vi beställde den tapeten ifrån. Snabb och jättebra service och rullarna kostade ca 100 kr mindre/st än ordinarie pris.
Nu ska möblerna in och det ska piffas.
Igår var jag och Mini-me och köpte taklampa till hennes rum och läslampor till vårt rum.
image

Lerdala läslampa i krom från Mio.
image

Theresia takkrona från Åhléns.

Firman vi använde heter Ströms Måleri och jag kan varmt rekommendera dem. De ska få tapetsera resten av huset också. Har ju några rum kvar: vardagsrum, hall och trapp, kontor, hobbyrum, gästrum, tv-rum och dressing room. Det finns lite kvar att göra på huset med andra ord, men nu när sambon är ok med att ta in hjälp gäller det ju att köra på 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273