Hej,

Redan tisdag och här kommer veckans meny. Igår när jag kom hem efter jobb och träning var jag som T-rex, korta armar som inte orkade med något. Jag fick ha sugrör i vattenglaset och sambon fick skära maten åt mig. Jag drog gränsen vid att han skulle mata mig. även om mina armar gärna hade sett att han gjorde det. T-rex-armarna kom sig av ett grymt kettlebell-pass. Mitt livs första! Jag ville gråta och kräkas om vartannat, vilket jag sa till min tränare, som då sa att det är helt ok, det får man göra. ”We don’t stop when we are tired, we stop when we are done”

Denna vecka har jag tre träningspass inplanerade och den här veckans meny går kanske inte hand i hand med träning och hälsa, inser jag nu, men så handlar livet om mer än så också. God mat efter ett hårt träningspass är underbart!

Veckans meny innehåller ett par rätter med husmanskostskänsla och sen två rätter som kan passa bra att äta framför schlagerfestivalen, om du tittar på den.

På söndag blir det klassisk söndagsmiddag som sambon har fått välja.

Veckans meny 3-9 februari

 

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273