Hej,
Hur står det till på torsdagskvällen?
Jag har läst den ena irriterande saken efter den andra i tidningarna idag och värst var väl P3:s fakeannons där de låtsades vara en 14-årig tjej som sålde sex. Deras lilla test i sig är inte det jag blir upprörd över, utan responsen från män som annonsen genererade. Vad i helvete?! Varför vill vuxna män ha sex med en tonåring? Jag är så klart medveten om de olika böjelser som finns och att barnsex finns överallt men en del av sexköparnas kommentarer var vidriga. ”Barnprostitution borde vara lagligt” och ”jag skulle inte ha något emot om mina barn var prostituerade”. Hmmm, undrar om hans fru delar dessa åsikter???
Läs hela artikeln här!

Mer skattepengar till att bekämpa det här. Prata mer om varför unga tjejer gör så här mot sig själva. Vad kan få en 14-åring till att vilja sälja sin kropp? Nog för att det är 17 år sen jag var 14 men har tiderna verkligen förändrats så mycket? Uppenbarligen verkar det så eftersom varken jag eller mina kompisar någonsin tänkte på prostitution, droger och självskadebeteende etc.
Beklämmande att det finns så många som far illa. Fler resurser måste sättas in för att stärka dagens tonårstjejer. De är ju morgondagens ledare.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273