Vi grejar och fixar här hemma idag. Sambon har röjt i garaget och kört iväg skräp. Äntligen! Nu kan man gå in i vårt garage. Det är stort vill jag lova. Garaget i sig men även saken i sig. Får se hur länge det förblir så. Känner jag sambon rätt är det snart fullt med skit igen.
Han säger det inte högt men jag ser det på honom och hör det på suckarna att han undrar vad jag har gjort på hela dagen, nu när han har varit så effektiv.

Ja jag vet inte riktigt. Inte mycket. För det är svårt att hinna med något tycker jag, mellan man tröstar ett barn, torkar tårar och blod, plåstrar om, fixar lunch, åker och handlar blommor, sitter och väntar på att en glass ska bli uppäten så man kan åka, dammsuger, torkar kiss vid ett flertal tillfällen (en hund m dåligt psyke), försöker aktivera nämnda hund på ett bra sätt, hjälper en liten på toaletten, gör rent en barnpool, fyller på samma barnpool med vatten (hinkvis från badrummet eftersom någon tog bort vattenutkastet), hjälper barbiedockorna få på sig kläder, plockar undan leksaker och disk och letar recept till kvällens middag.

Konstigt att jag inte hunnit göra något på hela dagen när nu sambon har varit så effektiv. Jag får anstränga mig lite mer imorgon tror jag bestämt.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273