Hej,
Vad gör ni en kväll som denna? Kurar i soffan? Skönt! Jag var så frusen efter jobbet att jag var tvungen att åka hem och byta om till jeans innan jag hämtade hund och barn. Självklart blev det en tur till affären också. Måste börja veckohandla igen, blir tokig på att slösa tid i affären varje dag.

20130424-220207.jpg
Dagens outfit såg ut så här, så ni kan ju förstå att jag frös när kontoret känns som ett kylskåp och det sen kom regn också.
Men jag hann med en lunchpromenad idag! Vi har stegtävling på jobbet och idag har jag hyfsat med steg.

20130424-220510.jpg
Har fått tag på en stegräknare som man har hängande runt halsen. Fråga mig inte hur den kan funka, kollegorna är skeptiska, men klart bättre än de som ska sättas på höften. Det funkade aldrig med mina kjolar och klänningar.

Har precis tagit ut denna kladdkaka ur ugnen. Den ska få stelna i kylen över natten så den blir riktigt kladdig och god.
Jag har kallat till möte imorgon och på fredag så behöver mutmedel 🙂

20130424-221202.jpg

För övrigt har jag en lugn kväll. Barn och hund sover. Jag lyssnar på min musik utan att någon huffar och puffar och klagar på den. Plockar med disken, bakningen är klar för idag så nu ska jag ta och kolla på förra veckans avsnitt av Revenge.

Sov så gott, vi hörs imorgon.
Då får ni receptet på den supergoda kycklingen jag gjorde till middag ikväll, och så klart kladdkakan.

Kram Christine

Today’s outfit was nice but cold. The office is like a fridge and then it started raining in the afternoon. Brrr
Had to go home and change to jeans before I could go pick up Mini-me and the dog.
I managed a lunchtime walk at least today. I have a clever pedometer which I hang around my neck. The number of steps walked today is ok

I have had a nice evening. All alone I can listen to the music I like, without the hubbu complaining.
Mini-me and Rufus is sleeping. I hae just baked a brownie cake which I’m going to bring to work tomorrow.

Good night, see you tomorrow.
Tomorrow I will give you the recipe for the delicious chicken I made for dinner tonight, and of course the recipe for the brownie cake as well.

Love Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273