Hej,
Har du haft en bra dag?
Vi har börjat planera inför julen, och det ska jag säga är inte det lättaste. Vi firar med båda våra familjer, hemma hos oss. Syskon, respektive, barn och hundar. Numera finns tyvärr inga av våra mor-eller farföräldrar med i bilden.
Men det är många viljor som ska samsas och tillgodoses. Förra året införde vi julbord till lunch och trerättersmiddag på kvällen. Det var uppskattat av alla så det kör vi på igen.

20121112-193351.jpg
Vanligtvis brukar vi ha mycket julklappar men i år bestämde vi oss för att bara barnen får julklappar. Vi andra har alla saker vi just nu behöver och vill lägga pengarna på. Bra för vi får mer pengar över till annat MEN jag älskar att köpa och slå in julklappar så det känns samtidigt rätt trist.

20121112-193251.jpg

Har ni börjat fundera på julen än?
Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273