Hej,
Ikväll har jag farit omkring på Marieberg och IKEA, ena armen är helt förstörd av alla tunga påsar (snacka om i-landsproblem). Snart ska jag göra klart lapptäcket.
Men först mat!
Tänkte faktiskt pröva sambons pasta.
Det här:
Problemet är att det ska tillagas i micro, vilket är något vi inte har. Därför måste jag värma det på spisen.
Resultatet hittills; en bränd måltid och en bränd tumme. En sked i en kastrull kan vara jxxligt varm! Det gör ont!
Försök nr 2 står just nu och värms under lock, med avstängd platta.
Och så här ser den ut.
Tydlig pulversmak med knapriga bitar pasta och frystorkade grönsaker som inte har tillagats som de ska.
En touch (rätt mycket ärligt talat) av ketchup och det slinker ner. Ingen gastronomisk upplevelse som får själen att sjunka direkt.

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
8

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
8

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
8

8