Min kära jobbarkompis har nyss fyllt 50 år, något som inte märks till varken utseende eller beteende. Hon är en frisk fläkt, jättetrevlig och har ett underbart skratt. Hon har inte jobbat så länge hos oss, men det känns som om jag har känt henne länge ändå. Vad konstigt det är med vissa människor, att det bara säger klick 🙂

Vi ville ju så klart fira henne på jobbet också, så vi gick ihop om en present; en stor presentkorg fylld med alla möjliga trevliga saker. Jag fick nöjet att sätta ihop denna present, och det var verkligen roligt att shoppa loss, och få till en bra mix av saker. Jag älskar den här typen av presenter, de är både roliga att tänka ut och roliga att få.

Några av hennes intressen är att baka och pyssla, dessutom är hon ju tjej så uppskattar både choklad, en stunds avkoppling med en tidning och lite väldoftande produkter att skämma bort huden med.

Hittade en jättesnygg och stor flätad korg att lägga sakerna i. Perfekt när förpackningen är en present i sig.

Tre vispskålar med gummiring, så att de står stadigt på bänken, vit choklad, en slags karamellsirap, ett kakmått med en slät sida och en vågig sida, gula minigeléhallon till tårttopping, en saltblandning i snygg flaska med inbyggd kvarn och en receptfolder med flikar för olika typer av mat, såsom varmrätter, bakat och såser.

En jättebra baktidning, med recept på både matbröd och tårtor, handkräm och små Bodyshop-flaskor med duschkräm och body lotion, en kakmix för whoopies och en rolig medicinburk med sötsugspiller, perfekt att ha i handväskan när blodsockret dippar.

På tal om handväskor så gjorde jag ett kort också, i form av just en handväska.

Hittade så fina papper på Panduro, och på den här sidan fick jag inspiration till kortet, som jag sen gjorde utefter egna mått.

De två textrutorna i kortet har jag stämplat runtom med en hörnstämpel. Samma stämpel, två olika färger.

 

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273