Jag hade gjort en dipp till föräldradelen av lördagens kalasbord. Jag tycker om att använda kronärtskockshjärtan, det har en lätt syrlig smak och passar så bra tillsammans med t.ex. olivolja och vitlök. Det blir en krämig konsistens och blir gott tillsammans med miniknäcke.
Du behöver:
2 burkar kronärtskockshjärtan
2 vitlöksklyftor
0,5 dl örtolja från de soltorkade tomaterna
2 tsk pressad citron
8 marinerade soltorkade tomater
salt och peppar
0,5 dl hackad basilika
Gör så här:
Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
Klart!
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12)
thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273