Jag hade gjort en dipp till föräldradelen av lördagens kalasbord. Jag tycker om att använda kronärtskockshjärtan, det har en lätt syrlig smak och passar så bra tillsammans med t.ex. olivolja och vitlök. Det blir en krämig konsistens och blir gott tillsammans med miniknäcke.

Du behöver:

2 burkar kronärtskockshjärtan

2 vitlöksklyftor

0,5 dl örtolja från de soltorkade tomaterna

2 tsk pressad citron

8 marinerade soltorkade tomater

salt och peppar

0,5 dl hackad basilika

Gör så här:

Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
Klart!

 

 

 

Print Friendly
Related Posts

Höstig kålsoppa med rotfrukter

2017-10-16 20:10:54
christine95hotmail-com

18

Fattiga riddare-gratäng med nutella

2017-10-08 12:57:30
christine95hotmail-com

18

Gröt med karamelliserad banan

2017-09-25 19:58:38
christine95hotmail-com

18

5 fantastiska frukostar att fira Brunchens dag med

2017-09-16 22:31:06
christine95hotmail-com

18

Bättre ordning i hallen med skoskåp

2017-09-13 21:11:01
christine95hotmail-com

18

Avokadosmoothie med banan

2017-09-12 21:03:55
christine95hotmail-com

18

Snabb pasta med trattkantareller

2017-09-07 20:51:21
christine95hotmail-com

18

Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva

2017-09-04 19:43:36
christine95hotmail-com

18

Keso med banan och kanel

2017-08-23 20:49:45
christine95hotmail-com

18

Toast med svamp- och äppelröra

2017-08-10 20:37:00
christine95hotmail-com

18