Jag hade gjort en dipp till föräldradelen av lördagens kalasbord. Jag tycker om att använda kronärtskockshjärtan, det har en lätt syrlig smak och passar så bra tillsammans med t.ex. olivolja och vitlök. Det blir en krämig konsistens och blir gott tillsammans med miniknäcke.
Du behöver:
2 burkar kronärtskockshjärtan
2 vitlöksklyftor
0,5 dl örtolja från de soltorkade tomaterna
2 tsk pressad citron
8 marinerade soltorkade tomater
salt och peppar
0,5 dl hackad basilika
Gör så här:
Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
Klart!
Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
18
Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
18
Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
18
18
Julkalendern 20121 – lucka 15 – glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
18
Julkalendern 2021 – lucka 13 – croissantbullar med pepparkaksdeg
18
Julkalendern 2021 – lucka 9 – varma mackor med ginsenap och grönkål
18
Julkalendern 2021 – lucka 5 – fantastiska filmjölksmuffins med lingon
18
Julkalendern 2021 – lucka 2 – grönkålspasta med ädelost och bacon
18
Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 559
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 561

