Jag hade gjort en dipp till föräldradelen av lördagens kalasbord. Jag tycker om att använda kronärtskockshjärtan, det har en lätt syrlig smak och passar så bra tillsammans med t.ex. olivolja och vitlök. Det blir en krämig konsistens och blir gott tillsammans med miniknäcke.

Du behöver:

2 burkar kronärtskockshjärtan

2 vitlöksklyftor

0,5 dl örtolja från de soltorkade tomaterna

2 tsk pressad citron

8 marinerade soltorkade tomater

salt och peppar

0,5 dl hackad basilika

Gör så här:

Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
Klart!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 559

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 561

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *