Hej,
Pettson och Findus var väldigt lyckat. Deras hus var nog roligast.

Nu är det fredagsmys med tacos. En ny grej för Mini-me, som inte alltid äter med oss på fredag- och lördagkvällarna. Vi har velat ha lugna kvällar för oss själva, så vi har ätit efter att hon har gått och lagt sig. Men nu börjar hon bli stor nog att kunna vara med. Sambon ger henne djupgående instruktioner i konsten att äta tacos 🙂

20120803-185140.jpg

Ikväll njuter jag också av en ginbaserad drink som passande nog heter Sommarfräsch.
Blanda gin, granatäppeljuice och sockerlag i ett shaker. Häll upp i ett martiniglas och toppa med lite sodavatten om du vill.

20120803-185331.jpg

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273