Hej,
Fiskgryta med musslor, vitlök, saffran, vitt vin och grädde till middag.
Receptet hittar du HÄR. Jag la dock till blåmusslor, för jag tycker det är såååå gott. Skivade eller strimlade morötter är inte heller dumt.
Istället för fiskfond använde jag hummerfond. Jag vill dock tipsa om att pytsa i mer vin och grädde, och lite vatten för att få mer sås.
Du kan väl regeln? De som är öppna och INTE stänger sig när man knackar på dem INNAN man tillagar dem ska slängas.
De som INTE har öppnat sig EFTER att de är tillagade ska också slängas.
Det är som magi! Tänk att lite värme kan få dem att öppnas. Häftigt!
Voila! Det färdiga resultatet. Lite kräftstjärtar som topping och kripsigt nygräddat bröd blir pricken över i.
Efter det här blev det en promenad i skogen, med hunden rusade omkring som en kalv på grönbete och musik i öronen.
Tror dock att det är dags för andra lite tunnare regnkläder, det blev en aning varmt med alla kläder. Kan också ha berott på luvtröjan, fleecejackan och jeansen jag hade på mig, under regnstället.
Kram Christine