Den fantastiska matdagen igår avslutades med en vansinnigt god efterrätt. Inget för den som är rädd för socker. Men jag äter hellre lite av det här och struntar i smågodis och chips.

Det var Mini-me som gjorde själva efterrätten. Så kul när hon vill vara med och hjälpa till. Hon blir så stolt och glad när hon får fixa själv i köket.

Enklaste enklaste receptet.

Bryt choklad i bitar, lägg i botten på en ugnssäker form. Lägg marshmallows ovanpå.

Sätt in formen i ugnen till chokladen är smält (med glasform är det enkelt att se i botten).

Ca 200 grader och kanske 5-10 minuter. Våga dra ut på det lite så chokladen är ordentligt smält och marhsmallowsen fått fin färg.

Servera med kex och frukt.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Rendang – Malaysisk köttgryta/ Beef rendang

2013-02-26 21:25:01
christine95hotmail-com

1

Vad blir det för mat den här veckan?

2012-10-15 19:59:08
christine95hotmail-com

1

Chips och dipp på midsommar

2017-06-26 21:44:21
christine95hotmail-com

1

Plättar utan mjölk, mjöl, smör och socker

2012-06-25 11:36:03
christine95hotmail-com

1

Spa och kalventrecôte

2015-05-17 10:42:51
christine95hotmail-com

1

Bangers and mash blev en hit!

2012-02-29 19:30:05
christine95hotmail-com

1

Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva

2017-09-04 19:43:36
christine95hotmail-com

1

Det kliar i renoveringsfingrarna

2015-07-26 22:21:08
christine95hotmail-com

1

Det här med att äta nyttigt

2019-01-06 10:39:17
christine95hotmail-com

1

Semla med äppelkompott och vaniljgrädde

2016-02-09 22:23:36
christine95hotmail-com

1

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273