Hej,
Det blev en enkel plockbricka och hemgjord pizza till middag häromkvällen. Sambon och jag botaniserade i delikatessdisken på ica och kom hem med salami, rökt karré och ölkorv. Några ostar och marmelad till det så var middagen räddad.
Jag tycker charkprodukter kan vara riktigt trevliga. I alla fall om man köper bra produkter gjorda på bra råvaror. Så få tillsatser i som möjligt också. Jag köper gärna svenska produkter från småskaliga och hantverksmässiga producenter.
Den här tomatmarmeladen köpte jag på Olof Viktors på Österlen. Riktigt god och passar bra till hårdost.
I det andra glaset hade jag en superkrämig getostbrie. Väldigt mogen med mycket smak!
En plockbricka kan ju se ut precis hur som helst, det är ju det som är så bra!
Och den passar när som helst. Som plock till en drink, förrätt innan middagen, för enkel middag på tu man eller egen hand. När man vill lyxa till det eller när man är lat. Sommar som vinter och oavsett om man äter kött eller inte.