Godmorgon!
Sköna söndag här och Mini-me och jag ska snart till påskmarknaden i Wadköping. Hade hoppats på ännu soligare väder men det kändes varmt ute i alla fall.
Man måste ju grunda med en bra frukost och denna lilla vuxenvariant på chokladmackan passade fint tillsammans med en kopp te, efter en skål med flingor och mjölk.
Otroligt enkelt att göra och vansinnigt gott, som vanligt när choklad är inblandat.
Skär en baguette (jag använde stenugnsbakad surdegsbaguette) i skivor. Bre smör på ena sidan av varje brödskiva. Lägg chokladbitar (jag använde mörk bakchoklad från Kaffe & Pralin) på hälften av brödskivorna, på den sidan utan smör.
Lägg ihop alla brödskivorna så det blir dubbelmackor, med smörsidan utåt. Stek i stekpanna till chokladen smälter.
Strö över flingsalt och njut tillsammans med en kopp te eller kaffe.
Ju bättre bröd och choklad du använder desto godare blir detta. Ingredienserna gör verkligen skillnad här.
Med en sådan här start på dagen kan det bara bli bra!
Ha en underbar söndag!
Kram Christine