Godmorgon!
Sköna söndag här och Mini-me och jag ska snart till påskmarknaden i Wadköping. Hade hoppats på ännu soligare väder men det kändes varmt ute i alla fall.

image

Man måste ju grunda med en bra frukost och denna lilla vuxenvariant på chokladmackan passade fint tillsammans med en kopp te, efter en skål med flingor och mjölk.

image

Otroligt enkelt att göra och vansinnigt gott, som vanligt när choklad är inblandat.

image

Skär en baguette (jag använde stenugnsbakad surdegsbaguette) i skivor. Bre smör på ena sidan av varje brödskiva. Lägg chokladbitar (jag använde mörk bakchoklad från Kaffe & Pralin) på hälften av brödskivorna, på den sidan utan smör.
Lägg ihop alla brödskivorna så det blir dubbelmackor, med smörsidan utåt. Stek i stekpanna till chokladen smälter.
Strö över flingsalt och njut tillsammans med en kopp te eller kaffe.

image

Ju bättre bröd och choklad du använder desto godare blir detta. Ingredienserna gör verkligen skillnad här.

image

Med en sådan här start på dagen kan det bara bli bra!
Ha en underbar söndag!

Kram Christine

Print Friendly
Related Posts

Rönnbär istället för blommor

2017-09-09 13:11:06
christine95hotmail-com

18

Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva

2017-09-04 19:43:36
christine95hotmail-com

18

Tvål och handkräm från MIO förvånar

2017-08-30 10:17:54
christine95hotmail-com

18

Förberedd för skolstart

2017-08-20 21:03:44
christine95hotmail-com

18

Pimm’s cup för att fira Wimbledon (eller fredag och sommar)

2017-07-07 09:19:48
christine95hotmail-com

18

Förbereder avslutningsfest

2017-06-10 10:34:03
christine95hotmail-com

18

Instruktioner för en gravity-tårta

2017-01-29 12:25:41
christine95hotmail-com

18

2 snabba förrätter med gorgonzola eller pepparrot

2016-12-31 12:36:00
christine95hotmail-com

18

Festliga förrätter till nyår

2016-12-28 17:15:04
christine95hotmail-com

18

3 tips för att spara vatten

2016-12-02 19:00:23
christine95hotmail-com

18