Hej,
Riktigt lyxig helg med ledigt både på lördagen och söndagen. Mycket att göra båda dagarna dock. I lördags åt vi lunch på Milles i Stockholm innan vi åkte hem. Jag tog inga bilder på maten, hade för lågt blodsocker för det men det var gott. Stort plus för fantastisk kypare som var  extremt bestämd och pekade med hela handen. Såg på sambon att han tänkte att hon var exakt som jag. Han sa att det var bara att göra som hon sa 😄
Jag åt i alla fall Eggs Royal med varmrökt lax och öven amerikanska pannkakor med bacon och lönnsirap. Drack en fantastiskt god äppelmust till det.
På eftermiddagen hämtade jag Mini-me som varit på kalas, Winston som varit hos svärföräldrarna och sen en tur till affären innan vi var hemma. Väl hemma förberedde jag tårtan som jag skulle leverera på söndagen.

image

Tårtan blev så här. Ska göra ett eget inlägg om tårtan. Men det var saftiga chokladbottnar, marsmousse, glasskräm och smörkräm med vit choklad och philadelphia och täckt med marsipan.

image

Söndagsbrunchen såg ut så här. Apelsinjuice med hallon, chiapudding gjord på fil med citron och vanilj, filmjölksbröd med brie och honung, vindruvor och så en liten muffin med rabarber och zucchini.

image

Tränade hemma igår enligt rutinen ovan från www.spotebi.com
Oj oj oj säger jag bara. Hade spagettiben efteråt och idag känns det ordentligt.
Efter träningen blev det några timmars pappersarbete på kontoret.
En riktig produktiv söndag som avslutades med kinamat och första avsnittet av Tungvattnet. Har du sett den? Tyckte den var bra!

image

Bild från www.cinemaholics.se

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.