Hej,

Vi sitter och tittar på Ogifta par – en film som skiljer sig. Om du inte har sett den så kan jag verkligen rekommendera den. Så Vansinnigt rolig! Sambon och jag känner igen oss och skrattar så vi gråter.

ogifta_par_video_on_demand

Bild från www.discshop.se

Imorgon är det redan fredag, tänk om alla arbetsveckor var lika korta som den här. Hela huset doftar gott av nybakat bröd. Jag svängde ihop ett filmjölksbröd tidigare ikväll. Jag gjorde det i en plåt istället för i brödformar och det ser riktigt fint ut. Hoppas nu bara att det smakar lika bra som det brukar göra. Jag återkommer med recept.

Imorgon blir det korv med bröd till middag. Jag tänker göra en ny sats bacon chutney och toppa korvarna med den. Tillsammans med surkål, riven ost, hackad jalapeno och en god ketchup tror jag det blir en supergod middag.

Vad är dina planer för fredagskvällen?

Vi hörs imorgon, då ska du få tips på ett gott vin till sushi.

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273