Här kommer ett enkelt tips för alla dessa ljusstumpar som blir över. I alla fall hos mig. Jag vill inte slänga dem och tänker att man kan sätta dem i kruka med sand, vilket ska jag testa i sommar.

Men så här på vintern sätter jag dem i värmeljusbehållarna av metall som blir kvar när värmeljusen brunnit ut. För sådana har jag en hel drös av också.

För att ljuset ska sitta fast får man ta bort den lilla metallbiten med veken i, i värmeljusbehållarna. Sen tänder man ljuset och låter lite stearin droppa ner i metallbehållaren och trycker fast ljusstumpen.

Sen står ljuset stadigt och kan brinna ner helt.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273