Nyss hemkommen från årets första träningspass. Jag har signat bort mitt liv (eller detta år i alla fall) i och med ett årskort på Crossfit Örebro. I år ska kroppen förändras. 5 år efter barnafödsel men nog sjutton måste jag väl kunna få till det någon gång. Jag har prövat dieter och träningar av olika slag och crossfit är min sista och antagligen bästa utväg.
image

Trots totalt 90 kettle bell-swings, 45 burpees och 1.8 km löpning i snö var jag så här glad när jag kom hem. För jag klarade det utan att kräkas.
Dessutom visade ett spår med barr att sambon dansat ut julen till sist. Inne är stjärnorna utbytta till vanliga lampor igen och på bordet stod middagen färdig.
Inte så dumt att åka och träna av fleta skäl 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273