Hej,

Här kommer äntligen veckans meny. I går blev det hämtmat och i dag blev det middag hos mamma och pappa. MIn syster och hennes barn är på besök ett par dagar så Mini-me och jag passade på att åka ut och hälsa på dem. Kusinerna lekte och busade och ville inte alls skiljas åt när det var dags för oss att åka hem.

Min syster, mamma och jag fick oss ett gott skratt när pappa skulle koka spagetti (han visste inte hur man gjorde 🙂 ) och samtidigt skulle torka upp vatten som spillts ut av ena barnet och lyssna på andra barnet som ville säga något. Bra för pappa att efter alla dessa år få testa på hur det är att multitaska à la småbarnsförälder 🙂

Veckans meny 28 oktober-3 november

 

Måndagens rätt hittar du HÄR och dagens pastarätt hittar du HÄR.

I morgon blir det soppa, för det jag gör alldeles för sällan. Den här är matig med både lax och potatis.

På torsdag är det Halloween och eftersom jag har anammat de amerikanska högtiderna så har vi alltid firat det på något sätt. Började egentligen med det när jag bodde i England. En pumpa brukar jag alltid skära till och använda som lykta, ända till den kollapsar. Nu har jag fått Mini-me att uppskatta den här traditionen och hon har väntat länge på Halloween. De ska fira det på dagis också, och då får alla barnen komma utklädda. Förra året var hon Tingeling och i år gissar jag att Snövit-dräkten hon fick i födelsedagspresent av min syster och svåger ska visas upp på dagis.

Vi får förhoppningsvis besök av kompisar på torsdag och jag tänkte göra mat med Halloween-tema.

Helgen kommer bjuda på både det ena och det andra. Middag hos ena svägerskan på fredag, restaurangbesök på lördag och så fira svärfar med middag hos svärföräldrarna på söndag. Massor med god mat att vänta med andra ord!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273