Till gårdagens födelsedagsbarn hade vi köpt ett presentkort på Ticnet. Till det gjorde jag ett kort med ficka, där vi stoppade ner kuvertet med presentkortet.

Jag valde papper och band i grönt och brunt. En rolig detalj som jag prövade för första gången var att sy delar av kortet. Så fickan på insidan är fastsydd med rakstygn. Kul och himla smidigt. Sömmen vid öppningen fick jag sy först, innan jag satte ihop fickan med kortet och sydde de två resterande sömmarna.

 20130505-133225.jpg

 

Resultatet blev så här:

kort-med-ficka-copyright

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273