Hej,
Det blir en salig blandning av inlägg just nu. Har ju vissa saker jag fortfarande inte skrivit om som jag vill dela med mig av, samtidigt så vill jag ju så klart dela med mig av resan jag är på nu.
I söndags fördelades hund, hus och barn ut på olika personer. Så skönt med ett bra kontaktnät som ställer upp och hjälper en. Känns skönt att alla tre är omhändertagna på bästa sätt när vi är borta.
Mini-me ska vara hos sin mormor och morfar medan vi är bortresta.
Så i söndags åkte vi dit med en smörgåstårta och åt lunch innan vi drog vidare mot Stockholm.
Den här smörgåstårtan var riktigt enkel att göra, och med assistans av Mini-me blev den så här fin.
OK nu har jag skrivit om detta inlägg och sparat det jag vet inte hur många gånger men det verkar inte hjälpa, det funkar inte som jag vill.
Sista försöket nu.
Smörgåstårtan är superenkel att göra.
En skivad formfranska, fyra skivor i varje lager, fyra lager totalt. Börja och avsluta med bröd.
Fyllning: 300 g mosad fetaost, 250 g kesella, 1 dl lutenica (ajvar relish-liknande)
Bred fyllningen på bröden och plasta sen in tårtan och ställ i kylen över natten.
Dekorera med 250 g kesella, rucola, körsbärstomater och salami. Utan salamin är denna smörgåstårta perfekt för vegetarianer.