Hej,

Veckans meny är en blandad historia, här finns italienska smaker och färger, svenska klassiker på nytt sätt, en smak av Indien och Japan och vad vore väl veckan ut en riktigt vitlöksstinn rätt?

Jag älskar laxpudding men eftersom ugnen fortfarande är ett big no-no att använda fick jag helt enkelt laga denna rätt på spisen.

Pasta och kyckling funkar finfint ihop och med både färg och smak av Italia blir det ju bara bättre.

Köttfärssåsen piffas upp på indiskt vis och de goda tillbehören till Flygande Jakob funkar bra här med.

Torsdagar är en klassisk pannkaksdag men vad sägs om att fylla dem? Med salt fetaost och friska tomater.

I Pioneer woman-kokboken har jag hittat en läcker fredagsrätt som blir gott med ett glas kallt vitt vin till.

På lördag hoppas jag på middag hos vänner, men det är krassligt i det huset så vi får ser hur det blir med den saken. Om inte så har sambon lovat att bjuda på hämtmat i form av sushi. Men det var innan han fick reda på hur många steg man måste gå för att bli av med samma mängd kalorier som en 9-bitars sushi-portion.

På söndag blir det öländskt på menyn. Jag har aldrig gjort kroppkakor, och inte tyckt det verkar så gott, men nu är det dags att pröva.

Trevlig matvecka!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273