Hej,

Min senaste kortbeställning var till en liten kille som föddes för ett par dagar sedan.

Det fick inte vara klassiskt ljusblått. Jag tycker mörkblått, rött och vitt är jättesnyggt ihop, så det fick det bli istället.

Jag försöker variera mig med olika kortvikningar, och denna trappvikning är bra att ta till när man vill få med många saker. Dessutom passade det med båten, för det ser lite ut som hav.

Hade flera olika digi-stämplar (stämplar som jag har som bilder på datorn) som jag inte kunde välja mellan, för visst är både björnen och pojken på stjärnan söta? Båten var det första jag hade tänkt mig, sen blev det istället mer fokus på stjärnorna. Så är det ofta för mig, att kortet växer fram allteftersom jag jobbar med det. Jag har en bild i huvudet av hur jag vill göra kortet, men det är sällan den är helt färdig, och sällan jag följer den till punkt och pricka.

Stämplarna har jag färglagt med akvarellpennor. Det var ett tag sedan jag gjorde det nu, men det är väldigt roligt. Som att vara barn och få sitta med en målarbok 🙂 Bara det att nu förtiden har jag lite mer teknik (försöker i alla fall). Det svåra är att få bort alla skarpa kanter och blanda ut färgen till exakt den nyans man vill ha.

Båtens mast är en halv glasspinne, målad med brun penna.

 

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273